onsdag 18 september 2013

Chapter 20

HEJ!!

Nu är det dags för mig att fortsätta blogga, har pausat alltför länge!
Sitter på tåget till Vasa. Skall delta i en några dagars låtskrivnings workshop där, Song Hotel. Ivrig, förväntar mig att få lära mig mycket och jobba hårt! På fredagen har jag gig på Ritz i samband med Musik & Talang, det ser jag väldigt mycket fram emot, spännande!! Med mig på scenen kommer jag ha mitt fantastiska nya band; Erik Sjöholm, Jocki Löfmark och Mats Ödahl, och dansarna Ada Ikäheimonen, Nina Kivisilta och Sharon Leinson. Vi gjorde vårt första gig ihop för 2 veckor sedan på Svenska Talande Klubben, Korjaamo, när vi värmde upp för Darin, fantastiskt gäng, jag njuter av att få stå på scenen med dem!

Clarissa Crew @ Korjaamo

Jag hör av mig om hur det går i Vasa!
Ha det bäst tills dess,
xoxo
Annette


OBS!
Ett kort avslut av mitt Stockholm äventyr;
Efter 9 fantastiska och lärorika månader i Stockholm flyttade jag tillbaka till Karis i början av juni iår. Jag är glad över mitt beslut att åka iväg, studera och satsa stenhårt på musik och dans där ett år. Jag kom tillbaka därifrån med mycket mer mod, självsäkerhet och en stark vilja för att jobba vidare.
I senaste inlägget berättade jag om några auditions jag gjort, så jag måste ju berätta hur det gick! Jag fick jobbet i flash moben jag gjorde audition till. Den kan ni kolla ett klipp av här! Väldigt skoj!!
Fighting Star var en tung och spännande auditionupplevelse. Tyvärr blev det ingen roll för mig i den musikalen. Just nu förbereder jag mig för en audition till Mamma Mia musikalen som skall läggas upp på Svenska Teatern i Helsingfors. Håll tummarna! :)

1 kommentar: