söndag 11 november 2012

Chapter 11

Hallå!


Vackra hösten är slut för iår.
Det har varit en lite tyngre vecka. Kom ju tillbaka från Finland på måndagen, så den här veckan har handlat om att komma in i rutinerna här pånytt. Och det gick inte så smidigt som jag trodde. Blev "bortskämd" av att vara hemma så kändes tungt att åka tillbaka.. Menmen det är söndag idag och det känns nog bättre redan. Endast 4 veckor kvar till jullovet och Baba skall komma hit på besök före det, så det ska nog gå bra.  
 
På onsdagen hade vi en ”gäst från verkligheten”, som det kallades. Joan Alderman, han är musikalartist och spelar för tillfället rollen som Jean Michel i La Cage Aux Folles på Oscarsteatern, som vi i klassen fick se genrepet av. Vi hade en intressant diskussion med honom om musikalbranchen.

Idag har det blivit sångträning på egen hand. På kvällen balett och hiphop. 
Här får ni se ett klipp från hiphop lektionen. Det var kul, fokus på att freestyle:a och uttrycka sina känslor via dansen. Tycker ni jag lyckades? ;)
HipHop 11.11.12

Nästa vecka blir spännande, har skola på heltid + dansen på kvällarna så det blir en tung vecka. Vi skall ha workshop i Chubbuck tekniken med Elisabet Sevholt. Kolla: Chubbuck med Elisabet
Vi har fått dialoger av henne som vi skall kunna imorgon för att börja jobba med dem. 

Nu ska jag öva på texten inför morgondagens lektion, sen i säng!
Ha det bäst!
Puss & Kram

Annette

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar