söndag 4 november 2012

Chapter 10

Hej!

Packa packa packa.. Start kl. 5 imorgon bitti från  Karis tillbaka till Stockholm..

Det är igen 2 veckor sen jag skrev senast. Tiden bara rullar iväg, jag hinner inte riktigt med. Jag har haft ett skönt höstlov hemma. Familj, vänner, bio, sovmorgnar, mys, kramar, jobb, radiointervju, musikal, med mera.. :) Rent musikalen som jag såg på fredagen med Baba, mamma och min styvpappa, Kimmo, var otroligt bra! Jag blev påmind om varför jag studerar det jag gör och fick mycket motivation att träna vidare..
Som jag sa senast kände jag mig ganska sliten sista 2 veckorna innan höstlovet, så jag har vilat mycket denhär veckan för att orka igen.

Sista veckan innan höstlovet var en vecka som för mig handlade mycket om att "släppa loss". Jag är ofta försiktig av mig, men jag vill våga släppa kontrollen och bara köra på modigare inom både sång, dans och teater. Det tror jag skulle "lyfta mig till nästa nivå". Det är nåt jag kommer fokusera på de kommande veckorna. 
Skrev lite nytt material med Oskar också förra veckan, denhär gången var Jerry Lindqvist också med. Kul att få skriva med många olika låtskrivare. Ser fram emot nästa gång.


Här får ni se lite höstlovsbilder! :)

Kärt återseende, Roudie <3

Fick barnvakta lillebror & -syster.


Rent musikalen på Alexandersteatern i Helsingfors.

Älskling.

Det blev lite kortare inlägg idag men hoppas det var roligt att läsa ändå! ;)
Nu skall jag packa det sista så att jag kommer i säng idag ännu, tidigt upp och iväg till flygfältet imorgon.

Ha en bra vecka, Puss & Kram

Annette

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar