söndag 27 januari 2013

Chapter 14

Hallå!

I´m back!!
Har inte skrivit på en tid, men det skall det bli ändring på.

Jag har haft ett långt jullov i Finland. Har umgåtts med vänner och familj, vilat men också tränat. Jobbat mycket på caféet Serendipity, där jag också hade ett gig i slutet av december. Jag var nervös innan vi började eftersom det var min första spelning med egna låtar!! Men det var superroligt och stämningen var på topp och efter första låten var nervositeten som bortblåst och jag bara njöt.
 
Innan jag kom tillbaka till Stockholm var jag på en veckas semester i Kanarieöarna med Baba. Min julklapp av honom!! Hääärligt! Här får ni lite jullovs - bilder:

Sanddynerna i Masopalomas.
Semester.
I <3 Holidays.
Snorkel-Baba.
Gig på Serendipity 29.12.12 med Oskar Nyman.
Julafton i Snappertuna. Det ser ut som jag var väldigt snäll ifjol eller hur!! :D

Efter semestern var det back to business. Nu är ju skolan igång igen. Vi har ett lite annorlunda schema nu än i höstas, vi har bl.a fått lektioner i auditionteknik och stepp. Kul och lärorikt. Mitt dans schema har jag också förändrat lite. Jag fortsätter med olika jazzlektioner, hiphop, jumps&turns, styrka&strech och balett, men har också börjat två nya klasser som Dance expression: (Klasserna fokuserar på att genom koreografi öva på att bli medveten om olika sätt att uttrycka. Med kroppen. Med ansiktet. Med känslan.)
Och Feminine vibe: (Klasserna  varieras genom att använda olika sätt att se på vad som är feminint. Det är lekfullt, uttrycksfullt och svettfullt.)

På onsdagen var jag hos Oskar och jobbade på min singel. Den börjar ta form. På tisdagen skall jag sjunga in de sista och sedan är det bara mixning och mastring kvar.. Så det är inte länge kvar tills ni kommer få höra den!! Spännande tider!!

Vad tycks om min nya look? ;)
På torsdagen blev mitt hår lite mörkare!! :) En annan spännande grej hände också.. Jag fick inbjudan till audition för den nya musikalen Fighting Star. Så den 23-24.2 är det audition-dags. Tryck här om du vill veta mer om musikalen Fighting Star. Det är alltså hård träning som gäller nu..eller det är det ju alltid för mig här, men jag får en extra kick och motivation alltid när jag har ett specifikt mål eftersom jag är så målinriktad.
Så detta veckoslut har varit fullt av träning! Jag har inte gjort nåt annat än sjungit å dansat. Så lyxigt att ha skolans danssalar till förfogande, I like! Skolan e mitt andra hem nu. :) Jag tränade tillsammans med en skolkompis och idag kom finlandssvenska singer/songwriter:n Frida Andersson och lyssnade lite, kul med publik, man blir lite sådär passligt nervös, bra träning!!


Ni har flera bett mig lägga upp en video på när jag sjunger, så här ska ni äntligen få höra ett kort klipp från dagens träning! Hoppas ni gillar! :)
Nu är det tack å gonatt för mig!
Puss & Kram

Annette

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar