måndag 1 oktober 2012

Chapter 7

Hej igen!

Min söndagsblogg blev en måndagsblogg denhär gången. Jag kom tillbaka till Stockholm imorse, har varit  hemma i Finland sedan torsdagen. Det var väldigt skönt att åka hem, som en semester. Träffade vänner och familj och bara myste hemma i Karis. Igår tog jag kvällsbåten tillbaka till Sthlm. Det gungade mycket, otroligt hur balans sinnet kan rubbas så av det, har gått omkring och gungat på gatorna i Sthlm idag!;)

Missade morgonens jazz lektion idag p.g.a att båten var i land först kl.10, men hann till sång masterclassen. Vi hade en "mini-audition" för varandra i klassen. Jag sjöng "Still hurting" ur musikalen The last five years och "Roxie" ur Chicago. Väldigt bra övning, det är alltid spännande och nervöst med auditions, så väldigt bra att sätta sig i den situationen ofta.Vi skulle reflektera över hur det kändes och vad som gick bra/dåligt. Vi filmades också, så vi kan se vårt uppträdande för att kolla om det som vi kände och sen ser stämmer.

"Roxie" audition   

Jag bestämde mig att jag skulle dansa mycket i början av veckan eftersom jag skulle åka hem till Finland på torsdagen och missa resten av veckans danslektioner. Så på måndagen dansade jag 6 timmar..och det var nog alltför mycket!! Det var inte lätt att stiga upp från sängen på tisdagen kan jag säga..:D Så på tisdagen blev det bara yoga och inga extra dansklasser. Onsdagen var full av teater, sång och musikalimpro kurs på kvällen. Skall träna lite försiktigare, så att kroppen mår bra och öka timmarna stegvis sen. Det är ju så roligt att dansa och jag är så ivrig att utvecklas så de e svårt att hålla tillbaka men men.. :)

Dans e najs!!;)


Musikallinjen 2012-2013


Det har kommit upp en tavla på Balettakademiens vägg nu med årets musikallinje studerande, så här ser vi ut! :)


Det var allt för idag, nu i säng, blir en lång dag imorgon igen. "Rörelse"-lektion med Helena på dagen, sen sång, yoga och jazz.
Godnatt, Puss & Kram!

Annette


1 kommentar:

  1. Du verkar passa in perfekt! :-) Kul att läsa om ditt äventyr i Stockholm! Ha det gott!

    SvaraRadera